Як Захід може допомогти Україні перемогти у війні: The Times назвав чотири конкретні кроки

Журналісти відомого британського таблоїда The Times назвали чотири ключові напрямки, в яких повинні працювати союзники України задля перемоги у війні.

Про це йдеться на сайті видання.

Видання зазначає, що, “по-перше, Захід повинен правильно представити свої військові витрати, зокрема не як дратівливе зазіхання на наш рівень життя, а як гідну колективну жертву, покликану зробити наші суспільства сильнішими і стійкішими”.

По-друге, на думку британських кореспондентів, парламенти країн Європи повинні “піти на більший ризик, щоб зробити військову допомогу ефективнішою”.

“Під час підготовки українських солдатів за стандартами НАТО їх часто навчають іншого виду війни, який не враховує гостру нестачу людей і боєприпасів в Україні, її культуру імпровізації”, – вважають у The Times.

Третій крок – і Україні, і партнерам необхідно збільшити темп операцій. І четвертий – це використовувати слабкі місця в російському командування. Це “довгі, тендітні ланцюги постачань, неефективне командування і кремлівські приховування”.

Журналісти західного видання вважають, що Україна має застосовувати зброю дальнього радіусу дії по всьому ланцюгу постачання російської армії.

Нагадаємо, Джо Байден розповів, коли США надішлють зброю до України.

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *