Українські зірки, заміжні за росіянами: як склалося їхнє сімейне життя

До того, як РФ розв'язала війну в Україні, чимало українських зірок намагалися побудувати там кар'єру. Однак деякі з них ще й влаштовували в Росії особисте життя.

Зокрема, й не одна відома українка виходила заміж за росіянина. Однак, зазвичай, ці шлюби не закінчувалися гепі-ендом. Одна розлучилася, друга терпить аб'юз, а третя стала жертвою домашнього насилля.

Редакція сайту ТСН.ua пропонує дізнатися, які українські зірки заміжні за росіянами та як склалося їхнє сімейне життя.

Аліна Гросу

Українська співачка вийшла заміж за росіянина влітку 2019 року. Її обранцем став бізнесмен Олександр Комков. Шлюб протримався недовго. Вже через пів року подружжя розлучилося. Причиною цього, як говорила Гросу, стало те, що Олександрові сподобалася інша жінка, з якою він спробував закрутити роман. Тим часом Гросу пішла від чоловіка. Також виконавиця зізнавалась, що в їхньому шлюбі заробляла в основному вона, а її це не влаштовувало.

Надія Мейхер

Співачка вийшла заміж за росіянина 2014 року. Обранцем артистки став бізнесмен Михайло Уржумцев, від якого вона народила двох доньок. До повномасштабної війни в Україні, Мейхер з дітьми перебувала в Києві, тим часом її чоловік жив на дві країни. Від 2022 року співачка живе за кордоном. Про війну Мейхер у фотоблогу публікувала декілька дописів, а от її чоловік утримувався від коментарів. Ба більше, Уржумцев продовжує активно розвивати свій бізнес в РФ. Ширяться чутки, що пара на межі розлучення.

Anna Asti

Співачка вийшла заміж за російського бізнесмена Станіслава Юркіна у листопаді 2020 року. Вона жила з росіянином у РФ та активно розвивала там свою кар'єру. Тож, не дивно, коли почалася повномасштабна війна Anna Asti обрала Росію. Хоч на початку російського вторгнення виконавиця була в Україні, це не завадило їй підтримувати країну-агресорку. До речі, у Мережі ширяться чутки, що їхній шлюб щасливим назвати тяжко. Подейкують, що Юркін – ще той аб'юзер.

Галина Безрук

Акторка вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва в серпні 2016 року, а вже в грудні у них народилася донька. Подружжя жило в РФ. Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Безрук обрала мовчання. Акторка залишилася в Росії та продовжує там зніматися у фільмах та серіалах. Як говорила Галина, вона обирає сім’ю, а не країну. Щоправда, за пів року до початку повномасштабної війни Безрук жалілася на свого чоловіка. Акторка говорила, що він постійно пиячить та навіть підіймає на неї руку. Тоді Безрук була рішуче налаштована не просто піти від нього, а навіть втекти.

Аліна Астровська

Співачка 2021 року вийшла заміж за російського телеведучого Антона Лаврентьєва. Вже в березні 2022 року виконавиця народила від нього сина. Про війну Астровська жодного разу не сказала ані слова. Артистка живе в РФ, насолоджується там життям, заробляє криваві рублі, а про Україну й не згадує.

Інна Цимбалюк

Українська модель та ведуча 2013 року вийшла заміж за російського бізнесмена Ігоря Пестрикова. 2015 року знаменитість народила від нього доньку. Про війну в Україні Цимбалюк мовчить. Лише один раз вона у фотоблогу обмовилася, що молиться за свою державу, однак цей допис швидко зник.

Регіна Тодоренко

Співачка вийшла заміж за росіянина восени 2018 року. Обранцем Регіни став російський співак Влад Топалов, від якого вона народила двох синів. Звісно ж, про повномасштабну війну в Україні подружжя й слова не сказало, адже кроваві рублі виявилися важливішими за совість. Подейкують, що Топалов б'є Тодоренко та активно вживає наркотики. Однак навіть домашнє насилля не стоїть на заваді артистці залишатися з чоловіком в РФ.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *