“Динамо” пропустило на 42-й секунді, але здобуло вольову перемогу над “Карпатами” в УПЛ (відео)

“Динамо” обіграло “Карпати” в матчі 3-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні “Україна” у Львові завершився з рахунком 1:3.

Уже на 42-й секунді зустрічі “леви” вийшли вперед – Олег Очеретько з меж штрафного в один дотик замкнув передачу Євгена Підлепенця з правого флангу.

У середині першого тайму кияни відігралися – на 23-й хвилині Олександр Піхальонок з допомогою рикошету дальнім ударом спрямував м'яч під поперечину.

Після перерви команда Олександра Шовковського повела в рахунку – на 58-й хвилині Владислав Ванат у карному майданчику пробив низом у дальній кут після передачі Миколи Шапаренка.

У компенсований час, на 90+2-й хвилині, “біло-сині” втретє вразили ворота суперника. Пенальті реалізував Андрій Ярмоленко.

Огляд матчу “Карпати” – “Динамо”

Для “Динамо” це друга поспіль перемога на старті нового сезону чемпіонату України. Минулого туру столичний клуб обіграв рівненский “Верес”.

Зазначимо, що поєдинок першого туру УПЛ, у якому динамівці повинні зустрітися з “Олександрією”, було перенесено.

Далі на “Динамо” чекають матчі раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського “Зальцбурга”, які відбудуться 21 і 27 серпня. Через участь киян у єврокубках їхній поєдинок 4-го туру чемпіонату України з полтавською “Ворсклою” також перенесли.

“Карпати”, які виступають в елітному дивізіоні вперше від сезону-2019/20, мають 4 очки після трьох матчів.

Наступний поєдинок підопічні Владислава Лупашка проведуть 21 серпня з “Чорноморцем” в рамках третього попереднього етапу Кубка України. 26 серпня “зелено-білі” на виїзді зіграють проти ЛНЗ у 4-му турі УПЛ.

Читайте також:

Зінченко допоміг “Арсеналу” впевненою перемогою розпочати новий сезон АПЛ (відео)

Дебют Довбика у Серії А: розклад і результати матчів 1-го туру чемпіонату Італії з футболу

Ла Ліга: розклад і результати матчів 1-го туру чемпіонату Іспанії з футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *