Відома ведуча здивувала, як їй пропонували інтим за гроші і за яку приголомшливу суму

Популярна українська ведуча та блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська здивувала, як їй пропонували інтим за гроші.

Щоправда, таке дивне повідомлення від чоловіка знаменитість згадала не одразу. Спочатку в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці” Шаманська поділилася, що жодного разу не отримувала пропозиції щодо інтиму за гроші, мовляв, вона в такому плані не цікава.

“Річ у тім, що мені здається, що я не підходжу на таку роль. У мене Instagram такий, що я показую, як борщі варю. Хто мене запросить? Чоловік, який би мене запросив, він би замучився. Я б йому розповідала про важливі речі, він би втратив цікавість”, – пожартувала блогерка.

Однак згодом Аліна Шаманська згадала, що таку пропозицію таки отримувала, ще й від росіянина. Щоправда, це було ще до повномасштабної війни в Україні. Чоловік тоді пропонував ведучій 10 тисяч доларів за їхню інтиму зустріч.

“Хоча…запрошували! В Instagram повідомлення мені надіслав чоловік: “10 тисяч доларів за нашу зустріч”. Він руснявий був, це ще до війни було”, – пригадала знаменитість.

Нагадаємо, раніше Аліна Шаманська розповіла, як пережила болісне розлучення. Також блогерка зі сльозами на очах зізналась, через що жалкує.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *