Jerry Heil поділилася, що більше не самотня, та вперше показала бойфренда

Українська співачка Jerry Heil, яка нещодавно назвала причину припинення навчання у США, вперше поділилася новиною, що перебуває у стосунках.

Артистка у своєму Telegram-каналі оприлюднила спільні фото та ніжно привітала коханого. Втім, повністю показувати обличчя обранця, як і вдаватися у подробиці співачка не стала.

“Рік. Я кохаю тебе!”, – заінтригувала зірка підписом світлин.

Прихильники Jerry Heil у коментарях не можуть дібрати слів від такого несподіваного зізнання. Думки розділилися на декілька таборів. Деякі юзери припускають, що це не її хлопець, а хтось із рідних. А інші взялися вітати, але не розуміючи, що означає слово “рік”. Одні вбачають у ньому період, скільки тривають стосунки пари, інші ж стверджують, що це ім'я нового обранця знаменитості.

  • Що?
  • Це ім'я Рік? Чи це вже рік стосункам?
  • Це брат? Це хлопець? Це хто?
  • Найнеочікуваніше зізнання року
  • Як неочікувано! Вітаю вас!

Цікаво, що в Instagram Jerry Heil про свого загадкового бойфренда не розповідала. Щоправда, там з'явилося фото з іншим чоловіком – її братом, який сьогодні, 20 листопада, відзначає своє день народження.

Нагадаємо, нещодавно українська реперка alyona alyona також вперше розповіла про нові стосунки після розриву з відомим тіктокером. Знаменитість детально описала їхній спільний побут.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *