Окупанти вивісили прапор КНДР на Донеччині (фото)

Російські пропагандистські пабліки опублікували фото, на якому зображено прапор КНДР біля нещодавно захопленого ворогом села Цукурине на Покровському напрямку

Прапор КНДР з'явився поруч з російським триколором.

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко пояснив, що історія з північнокорейським прапором є виключно елементом інформаційних операцій.

На його думку, росіяни зараз масштабуватимуть тему КНДР і намагатимуться використати її як пропаганду страху проти України.

“Лякатимуть максимально, намагатимуться перекручувати правдиву інформацію про 12 тисяч військових КНДР на території Росії брехнею про сотні тисяч. Військові КНДР дійсно є і їх готують до війни. Але кількість фіксується не така, яку повідомляють вороги. Тому і будуть історії про прапори, незалежно від того, чи вивісили їх десь, чи “зафотошопили”, і скільки вони провисіли за часом”, – зазначив Коваленко.

Раніше розвідка Південної Кореї повідомила, що північнокорейський диктатор Кім Чен Ин відправив на війну до України 12 тисяч військових, зокрема підрозділ спецпризначення.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *