Ідеальна зачіска для неслухняного волосся: знаменита стрижка «італійка» з усіх боків

Досить часто цю стрижку плутають із каскадом. І це не дивно, оскільки обидві зачіски мають однакові переходи – від короткої верхньої частини до довгої внизу. Однак каскад має більш виражені структурні шари. Водночас «італійка» має плавні й гармонійні лінії. Ця зачіска особливо допомагає тим жінкам, які мають неслухняне жорстке волосся. Розповідаємо, які форми має ця стрижка, яка вона на вигляд на довгому й короткому волоссі, кому личить, а кому не варто її вибирати.

Особливості стрижки «італійки»

Ця стрижка стала популярною в Італії на початку вісімдесятих років. Зачіска швидко набрала популярності в інших країнах світу і до сьогодні не втрачає своєї актуальності. Умілі стилісти й перукарі роблять її як на середню довжину, так і на коротке волосся.

Головна причина популярності цієї зачіски в тому, що її не потрібно укладати. Це значно полегшує життя тим жінкам, які мають неслухняне волосся. Достатньо просто помити голову і дати волоссю висохнути або скористатися феном.

«Італійка» – вид спереду

Пасма волосся підстригаються у формі шапочки – на маківці трохи менше, ніж біля скронь. Кінчики локонів оформлюють як рвані або філірують. Чубок стрижуть так само. Шари зачіски змінюються поступово, що надає об’єму тонкому волоссю та форми неслухняному.

Ракурс збоку

Для того, аби створити гарний силует, майстри філірують бокові пасма. Таким чином зачіска набуває максимального об’єму. Під час укладання волосся треба підняти його біля коренів і направити локони до обличчя або в різні боки. Тоді стрижка матиме природний і невимушений вигляд.

«Італійка» – вигляд ззаду

Задній ракурс цієї стрижки робить акцент на густоті волосся. Тому якщо волосся тонке й рідке, не варто вибирати цю зачіску, не врятує навіть об’ємна маківка. Ідеальним варіантом для цієї стрижки буде густе від природи волосся. Також хвилясті й кучеряві локони стануть шикарною основою для такої зачіски.

Цю стрижку вибирають жіночні та романтичні натури. Вона має приголомшливий вигляд з усіх боків, як на неї не подивитися. Така зачіска зовсім не потребує укладання, її можна також збирати в пучок або хвіст, якщо волосся середньої довжини.

Читайте також:

Тепло і стильно: 5 модних образів із пуховиком, які вам неодмінно захочеться повторити

Як зробити бальзам для губ із копійчаного аптечного засобу: створіть свою колекцію відтінків

Як жінкам 50 років підібрати правильну омолоджувальну зачіску: поставте майстрові ці два запитання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *