Топ-5 способів, які зроблять похід у McDonald’s корисним для здоров'я

Похід у McDonald’s не обов’язково має шкодити здоров’ю. Важливо лише знати, які страви обрати, як поєднувати інгредієнти та на що звертати увагу в меню.
РБК-Україна повідомляє, чого уникати при виборі їжі у закладі.
Уникай паніровки
Нутриціолог Юлія Шевчук розповіла, що варто обирати гриль замість панірованих страв - менше жиру, калорій і шкідливих трансжирів.
Наприклад, замість "МакЧікен" або нагетси оберіть гриль-чікен бургер.
Панірування вбирає в себе багато олії під час смаження у фритюрі. У результаті:
- калорійність страв значно зростає
- ви можете отримати велику частину денної норми калорій лише з одного продукту
- салат з куркою-гриль
- бургер з гриль-філе без соусу
- "Біг Тейсті" рол (краще попросити без соусу)
- маленька порція картоплі фрі (тільки іноді)
- Три міфи про дитяче харчування, у які досі вірять батьки
- Скільки фруктів їсти щодня, щоб уповільнити старіння
- Топ-5 фруктів, які обганяють вівсянку за вмістом клітковини