Gazeta.vn.ua
← Назад до новин

Салат з кавуна, м’яти й фети: рецепт страви, яку подають у найкращих ресторанах

Всі новини | 29.06.2025

Салат з кавуна, м’яти й фети: рецепт страви, яку подають у найкращих ресторанах
У спекотні дні немає нічого кращого за освіжаючий салат із соковитого кавуна, ароматної м’яти та ніжного сиру фета. Це легка страва, яка вражає поєднанням смаків і дарує справжню прохолоду. РБК-Україна повідомляє, як приготувати такий салат з кавуна, який подають у найкращих ресторанах. Салат з кавуна та сиру фета: швидкий спосіб приготування Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
  • кавун
  • сир фета
  • огірки - 3 шт.
  • сік лайма - 2 ст. л
  • м'ята - 10 листочків
  • базилік - 10 листочків
  • оливкова олія - 2 ст. л
  • мед - 2 ст. л
  • сіль і перець  до смаку
Легкий спосіб приготування Спочатку потрібно зняти шкірку з огірків та нарізати кружечками. Кавун має бути солодкий та стиглий. Його потрібно очистити від кісточок та нарізати невеличкими кубиками. Все покладіть у велику миску і додайте дрібно різану м'яту. Для заправки з'єднайте сік лайма, олію, мед, сіль та перець. Сир наріжте кубиками і викладіть зверху салату і вилийте туди ж заправку.

Рецепт салату з кавуна та сиру фета (фото: кадр з відео)   Вас може зацікавити

  • Рецепт корисного фастфуду, який можна приготувати вдома всього за кілька хвилин
  • Названо найкращу страву на вечерю, яка корисна для кишківника
  • Топ-6 смачних страв з кабачків, які варто приготувати цього літа