Gazeta.vn.ua
← Назад до новин

Рецепт пухкої абрикосової шарлотки, яка тане у роті: готується дуже легко

Всі новини | 22.07.2025

Рецепт пухкої абрикосової шарлотки, яка тане у роті: готується дуже легко
Сезон абрикосів у розпалі, тому варто тішити себе і рідних ніжними літніми десертами. Абрикосова шарлотка - ідеальна випічка до чаю, яка неодмінно стане вашим літнім фаворитом. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич. Абрикосова шарлотка: простий рецепт Інгредієнти на форму 22 см:
  • абрикоси - 10-12 шт.
  • яйця - 4 шт.
  • цукор - 120 г 
  • борошно - 150 г 
  • розпушувач - 1/2 ч.л 
  • ваніль - за бажанням
Також зверху пиріг перед випіканням можна посипати змішаним цукром з корицею. Легкий спосіб приготування З'єднуємо в чаші міксера яйця з цукром та збиваємо 10 хв до пишної форми. Далі додаємо борошно, ваніль та перемішуємо. Після цього виливаємо тісто у форму та прикрашаємо зверху абрикосами і відправляємо випікатися. Пиріг випікаємо при 180 градусах приблизно 40-45 хв до гарної золотистої скоринки. В кінці охолоджуємо, щоб вийняти з форми і посипаємо цукровою пудрою.

Рецепт абрикосової шарлотки (фото: кадр з відео)

        Переглянути цей допис в Instagram                      

Допис, поширений СМАЧНІ ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ (@anny.cooking)

Вас може зацікавити
  • Рецепт смачної сирної піци, яка здивує своїм смаком
  • 5 салатів, які покращують травлення та роботу кишківника
  • Смачне морозива з трьох інгредієнтів, яке виходить смачнішим за магазинне