Цей швидкий рецепт кабачків - просто "підпал". Рідні будуть просити добавки

- Кабачки - 500 г
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Мед або цукор - 0,5 ст. л.
- Оцет - 1 ст. л.
- Петрушка - пучок
- Часник - 1–2 зубчики
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Чорний мелений перець - за смаком
Рецепт маринованих кабачків (Скриншот)
Посоліть їх і залиште на 5-10 хвилин, щоб виділилася зайва волога.
Тим часом наріжте петрушку і подрібніть часник.
Приготуйте маринад: змішайте мед або цукор, часник, перець, оцет та рослинну олію.
Злийте рідину з кабачків.
Додайте до них маринад і зелень, добре перемішайте.
Додайте маринад та перемішайте (Скриншот)
Поставте в холодильник на 20-30 хвилин, щоб кабачки просочилися смаками.
Усього півгодини і у вас будуть соковиті, ароматні кабачки з нотками часнику, кислинки та свіжої зелені готові до столу. Їх можна подавати як самостійну закуску або гарнір до м’яса, риби, картоплі чи гречки.
Радимо краще брати молоді кабачки з тонкою шкіркою - вони ніжніші та швидше маринуються.
Вас може зацікавити
- Рецепт кабачків, які смачніші за м’ясо
- Ніжна ікра з кабачків, яка підкорює з першої ложки
- Дієтичні рулетики з кабачків, які не зашкодять фігурі