Справжні маріупольські чебуреки: Хіменес-Браво і Дурнєв розкрили рецепт хрусткої смакоти

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво об'єднався з Олексієм Дурнєвим, аби приготувати маріупольські чебуреки. Цей рецепт тіста на окропі вразить вас результатом.
Як приготувати чебуреки на заварному тісті, розповідає РБК-Україна з посиланням на відео з Instagram Ектора.
Рецепт чебуреків на окропі
"У кожного є та сама страва, яка пахне дитинством", - написав Хіменес-Браво.
Ектор зазначив, що у Дурнєва така страва - саме мамині чебуреки. І тому він вирішив приготувати цю смакоту разом з Олексієм, за його маріупольським рецептом.
Для тіста на 7-10 чебуреків вам знадобляться такі інгредієнти:
- 500 грамів борошна (приблизно 3 склянки по 250 мл)
- 1 склянка окропу (90–100 градусів)
- 0,7 чайної ложки солі
- 5 столових ложок рафінованої олії
- 1 столова ложка горілки.
- 500 грамів свино-яловичого фаршу
- 1 велика цибулина
- 50-100 мілілітрів кефіру чи ряжанки (або води)
- дрібка солі
- чорний перець та коріандр - на смак.
Переглянути цей допис в InstagramВас може зацікавити
- Ліза Глінська з "МастерШеф" дала рецепт запіканки з тіста філо
- Хіменес-Браво та переможниця "МастерШеф" показали, як приготувати майонез за 5 хвилин
- Олександр Педан показав, як смачно приготувати курячі серця.