Маринований болгарський перець на зиму без стерилізації: швидкий рецепт

Маринований болгарський перець - одна з найулюбленіших страв багатьох українців. Він чудово доповнює гарніри, м'ясні страви та салати, а його яскравий вигляд прикрасить будь-який стіл.
Як приготувати таку закуску без стерилізації, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис кулінарки Jayne lubowitz у Facebook.
Інгредієнти, що вам знадобляться:
- Болгарський перець - 3 кг
- Вода - 600 мл
- Оцет столовий 9% - 250 мл
- Цукор - 300 г
- Сіль - 90 г
- Рослинна олія - 120 мл
- Часник - 90 г
- Салат з баклажанів, який зберігається до весни
- Маринована капуста без варіння та стерилізації
- Малосольні кабачки - неймовірна закуска, яка буде готова за 10 хвилин