Смакуємо літо в банці: як приготувати ідеальне соте з баклажанів на зиму

Насичений, ароматний і ніжний - саме таким виходить соте з баклажанів, що стане справжньою зіркою вашого зимового столу. Ця консервація не просто закуска, а повноцінна страва, що смакує як холодною, так і гарячою
Як приготувати смачну закуску, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис кулінарки Resep Ayu на Facebook.
Секрети ідеального смаку
Головна особливість цієї страви - гармонійне поєднання інгредієнтів. Ніжні баклажани, соковиті помідори, солодкий перець і ароматна морква створюють неповторний букет смаків.
А щоб соте не гірчило, баклажани перед приготуванням потрібно нарізати, посолити й залишити на 20 хвилин. Сіль витягне всю гіркоту та зайву рідину, роблячи їх м'якими та ніжними.
Простий рецепт соте
Вам знадобиться:
- баклажани - 1 кг
- цибуля - 500 г
- морква - 500 г
- солодкий перець - 450 г
- помідори - 1 кг
- гострий перець чилі - 1 шт.
- часник - 50 г
- сіль, цукор, оцет 9% - по 1–2 ст. ложки
- олія - 120 мл
- Квашена капуста за бабусиним рецептом, яка виходить завжди
- Солодкі помідори з цибулею без стерилізації на зиму
- Найшвидший рецепт салата з капусти на зиму, який ви полюбите назавжди