Названо найпростіший спосіб почистити відварені яйця

Варені яйця - класичний сніданок, чудове джерело білка для салатів та інших страв. Однак, незважаючи на всю їхню користь та простоту приготування, багатьох дратує один етап - чищення.
Як просто та швидко почистити відварені яйця, розповідає РБК-Україна з посиланням на Instagram знаменитого шеф-кухара Керрі Вейлдпейл.
Секретний інгредієнт від Керрі Велпдейл
Керрі Велпдейл, відома своїми рецептами та контентом про подорожі, поділилася на Instagram відео, що зібрало тисячі переглядів. Її секрет полягає в додаванні всього одного інгредієнта до води під час варіння яєць.
Як це працює:
- Додайте чайну ложку розпушувача (або харчової соди) у каструлю з киплячою водою.
- Обережно опустіть яйця у воду та накрийте каструлю кришкою.
- Після варіння виймайте яйця по одному, злегка постукайте по краю каструлі, щоб шкаралупа тріснула, і з легкістю зніміть її пальцями.
- Варіть яйця протягом 8 хвилин 40 секунд. (Це ідеальний час для яєць з рідким центром, але може бути адаптований до вашого бажаного ступеня готовності).
- Відразу після варіння перекладіть яйця у велику ємність з льодом на три хвилини.
- Ось який овоч треба покласти до хліба, щоб він не черствів тиждень
- Названо найкращий спосіб зберігання картоплі
- Найкращі способи зберігання овочів та фруктів