Цей курячий суп моментально відновить ваші сили у період застуд

З настанням зимових холодів ми знову стикаємося зі щорічним "нападом" нежиті, кашлю та застуд. Якщо ви відчуваєте себе зле і потребуєте підняття духу та зміцнення організму - вам допоможе поживний курячий суп.
Як приготувати страву, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис в Instagram нутриціолога Емілі Інгліш.
Дієтолог поділилась рецептом супу
Дієтологиня поділилася своїм улюбленим рецептом "цілющого курячого супу". І хоча він містить всього 400 ккал на порцію, Емілі запевняє, що він до краю насичений вітамінами С та А завдяки великій кількості овочів та трав.
"Немає нічого більш цілющого, ніж справді хороший курячий суп. Він підніме вас на ноги, дасть усе необхідне для живлення вашого тіла та залишить відчуття тепла та затишку. Коли ви виснажені, після подорожі або напередодні сезону застуд, саме цей суп варто приготувати. Він сповнений вітамінів А та С, антиоксидантів з безлічі овочів та трав, і легко засвоюється", - сказала вона.
Цей суп не тільки зігріває, а й активно підтримує імунну систему. Розрахований на чотири порції.
Інгредієнти:
- Курячі бульйонні кубики - 2 шт. (розчинити у 2,5 л окропу)
- Невелика гілочка розмарину - 1 шт.
- Коричневий рис - 150 г
- Лимон - 1 шт. (цедра та сік)
- Яйця - 2 шт.
- Приготована смажена курка - 320–400 г (розібрана на волокна)
- Дрібно нарізаний кріп - 1 ст.л.
- Дрібно нарізана петрушка - 1 ст.л.
- Морква - 2 шт.
- Кубиками нарізаний гарбуз (баттернат) - 200 г
- Стебла селери - 2 шт.
- Велика цибулина - 1 шт. (дрібно нарізана)
- Каштанові гриби - жменя (нарізані скибочками)
- Імбирна паста - 1 ч.л.
- Часник - 2 зубчики (подрібнені)
- Оливкова олія - 1 ст.л.
- Рецепт сирного супу з куркою, як у кафе
- Додайте цей інгредієнт в курячий суп і він стане неперевершеним
- Чому цей забутий суп варто їсти двічі на тиждень