Хіт зими: рецепт капусняка із пшоном, який точно вас зігріє
Капусняк із пшоном - це більше, ніж просто суп, це справжня класика української кухні, страва, без якої важко уявити холодну зиму. Він готується просто, а результат завжди перевершує очікування: густий, ароматний і неймовірно ситний суп.
Рецептом приготування супу ділиться РБК-Україна з посиланням на допис кулінарки Jane Lubowitz у Facebook.
Інгредієнти:
- М’ясо жирне (курка, свинина чи яловичина) - 500 г
- Вода - 2 л
- Морква - 2 шт.
- Цибуля - 2 шт.
- Картопля - 5 шт.
- Квашена капуста - 300 г
- Пшоно - 100 г
- Лавровий лист, чорний перець горошком за смаком
- Сіль до смаку
- Часник - 1–2 зубчики
- Сметана - для подачі
- Додайте цей інгредієнт в курячий суп і він стане неперевершеним
- Чому цей забутий суп варто їсти двічі на тиждень
- Найгірший овоч для бульйону, який перетворить страву на катастрофу