Gazeta.vn.ua
← Назад до новин

Рецепт домашнього плавленого сиру: більше не доведеться купувати

Всі новини | 30.10.2025

Рецепт домашнього плавленого сиру: більше не доведеться купувати
Домашній плавлений сир - це простий спосіб отримати натуральний і корисний продукт без штучних добавок. В результаті ви отримаєте ніжну, однорідну маса, яку можна намазати на хліб або додати до страв. Про це повідомляє РБК-Україна з поисланням на Instagram-сторінку фудблогера Алекса Міля. Плавлений сир: легкий рецепт Знадобляться такі інгредієнти:
  • кисломолочний сир - 350 г (5%)
  • яйця - 2 шт.
  • вершкове масло - 60 г (82,5 %)
  • сіль - 1 ч.л
  • сода - 1/2 ч.л 
  • часник - 2-3 зубчики
  • пучок дрібно рубленого кропу
Загальний час приготування - 20 хв та 1 година для настоювання в холодильнику. Спосіб приготування Сир, яйця, масло, вершкове масло, сіль і соду перебиваємо в однорідну пасту без грудочок блендером. Далі перекладаємо в каструлю з товстим дном і ставимо на маленький вогонь. Постійно перемішуйте лопаткою, допоки маса не стане рідкою. Після цього масу перелийте по креманках, додайте подріблений часник та кріп. Поставте в холодильник на годину, щоб маса застигла.

Рецепт домашнього плавленого сиру (фото: кадр з відео)

        Переглянути цей допис в Instagram                      

Допис, поширений Алекс Міль. СМАЧНІ РЕЦЕПТИ (@mil_alexx)

Вас может заинтересовать:
  • Сочные котлеты по-киевски, которые всегда удаются
  • Лучший вариант противовоспалительного ужина, который готовится за 30 минут
  • Рецепт самой вкусной осенней закуски из перца