Домашнє сало в розсолі: простий рецепт, який завжди вдається
Якщо ви любите традиційні українські страви, цей рецепт точно стане вашим фаворитом. Домашнє сало в розсолі виходить ніжним, ароматним і буквально тане в роті. Готується воно дуже просто, без коптіння чи запікання.
Як саме приготувати традиційний український продукт, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис у Консервація та Кулінарія в Telegram.
Інгредієнти:
- свиняча грудинка - 1 кг;
- вода - 1 л;
- сіль - 150 г;
- запашний перець - 3 горошини;
- лавровий лист - 2 шт.;
- чорний перець - за смаком;
- часник - 4–5 зубчиків.
- Найкращий рецепт намазки з сала до борщу
- Домашній адигейський сир за 30 хвилин
- Соковитий м'ясний рулет, який завжди вдається