Не вінегрет, а краще: новий салат, який підкорює українців
У кулінарних соцмережах стрімко набирає популярності новий салат, який користувачі вже встигли охрестити "кращим за вінегрет". Страва поєднує класичні українські інгредієнти, але завдяки простому способу приготування та більш насиченому смаку впевнено витісняє традиційний варіант зі столів.
Як приготувати смачний салат, розповідає РБК-Україна з посиланням на пост в Telegram-каналі Консервація та Кулінарія.
В чому секрет смаку салату
Кухарі зазначають, що секрет страви у запеченому буряку та малосольному оселедці, які додають салату глибокий аромат і роблять його ситним, але водночас легким. А мінімум обробки та проста заправка дозволяють зберегти природний смак кожного продукту.
Що потрібно для приготування
- 2 запечені буряки
- 2–3 відварені картоплини
- 1 червона цибулина
- 2–3 мариновані огірки
- 2-3 шматочки філе малосольного оселедця
- ½ банки зеленого горошку
- кріп, сіль та домашня олія за смаком
- "Вітамінний” салат з капусти, який колись був у кожній їдальні
- Бюджетний салат із курячих сердечок, який підкорить родину
- Деруни з ніжним соусом, які здивують кожного