Найсмачніша морква по-корейськи: секрет простого рецепту, який завжди вдається
Морква по-корейськи - страва, яка ніколи не виходить із моди. Її люблять за гостроту, аромат спецій і легку пікантність, що пробуджує апетит.
РБК-Україна ділиться рецептом цієї закуски, з якою впорається навіть новачок.
Інгредієнти
На 1 кілограм моркви:
- 3 ст.л цукру,
- 1 ч.л. солі,
- 1 ст.л коріандру меленого,
- 2 ст.л оцту,
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю,
- щіпка червоного меленого перцю,
- 5 зубків часнику,
- 100-150 г рослинної олії.
- Мариновані печериці за простим рецептом
- Маринована капуста "п’ятихвилинка"
- Заготовка лимонів, яка здивує всіх