Пісні котлети без м’яса: як приготувати гречаники з простих продуктів
Гречаники - одна з найпопулярніших пісних страв української кухні. Вони ситні, ароматні, легко готуються і чудово замінюють м’ясні котлети. Страва чудово підйде тим, хто тримає піст.
Як приготувати гречаники, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис кулінарки Jane Lubowitz у Facebook.
Інгредієнти (склянка 200 мл):
- 1 склянка гречки
- 3 картоплини
- 2 цибулини
- 1 морква
- 2 зубчики часнику
- 1,5–2 ч. л. солі
- чорний перець — за смаком
- панірувальні сухарі
- рослинна олія для смаження
- Як ідеально запекти гарбуз у духовці
- Найсмачніша морква по-корейськи
- Мариновані печериці за простим рецептом