Яблучний зефір без цукру: смачний і корисний десерт з трьох інгредієнтів
Домашній яблучний зефір - це легкий, натуральний десерт без доданого цукру, консервантів і барвників, який можна приготувати без спеціального обладнання. Потрібні лише яблука, желатин і мед.
Рецептом приготування корисного смаколику ділиться РБК-Україна з посиланням на допис в Telegram Консервація та Кулінарія.
Інгредієнти
- яблука - 1 кг
- желатин - 15 г
- мед - 2 ст. л.
- за бажанням: ванілін, кориця
- без цукру, барвників і крохмалю
- містить клітковину та пектин з яблук
- природні антиоксиданти підтримують травлення
- мед замінює рафінований цукор і додає корисні ферменти
- Проста шоколадна паста, яку готують тисячі українців
- Як ідеально запекти гарбуз у духовці
- Трендове яблучне печиво з сиром