Три варіанти брускетів, що стануть хітом вашого застілля: святкові рецепти
Коли хочете здивувати гостей без зайвих клопотів, то варто приготувати брускети. Пропонуємо три рецепти, що легко впишуться у святкове меню й виглядатимуть по-ресторанному.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Три варіанти святкових брускетів
Список продуктів для варіанту "Цезар":
- багет
- куряче філе - 1 шт.
- приправа до курки
- крем сир - 2 ст.л
- відварене яйце - 1 шт.
- мариновані огірки - 2 шт.
- лимонний сік - 1 ч.л
- часник - 1 зубчик
- рукола - 10 г
- помідори чері - 3 шт.
- сир твердий
- авокадо - 1 шт.
- крем сир - 2 ст.л
- лимонний сік - 2 ст.л
- слабосолений лосось - 100 г
- зелені оливки - 7 шт.
- помідори чері - 7 шт.
- крем сир - 2 ст.л
- вʼялена ковбаса - 1 упаковка
- ананас - 2 кільця
- мигдаль - 20 г
- сіль та перець - до смаку
Рецепт брускетів "Цезар" (фото: кадр з відео)
Для другого варіанту в блендері збийте авокадо, крем-сир, сік лимона та спеції. Викладіть на багет кондитерським мішком. Далі викладіть нарізаний лосось, оливки та помідори чері.
Рецепт брускетів з рибою (фото: кадр з відео)
Брускети намажте крем-сиром, викладіть ковбасу та нарізаний ананас. В кінці додайте подріблений мигдаль.
Рецепт брускетів з ковбасою (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Смачний картопляний шашлик з м'ясом, який ідеальний для зимових свят
- Найкраща святкова закуска, яку з'їдають першою
- Домашній прозорий холодець, який вийде у кожного