Бої на Авдіївському та Бахмутському напрямках: артилеристи ЗСУ розповіли про атаки окупантів

Українські артилеристи на Авдіївському та Бахмутському напрямках нищать російських окупантів. Воїни відбивають атаки окупантів як з радянського, так і з сучасного озброєння.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Маргарити Потапової.

На Авдіївському напрямку російська артилерія працює навіть під час густого туману та поганої видимості. Окупанти хаотично обстрілюють позиції ЗСУ та населені пункти поблизу передової.

Українські захисники в таку погоду працюють по планових ворожих цілях, які раніше виявила наша розвідка.

“Радіус ураження у нас великий, тому переважно – це скупчення живої сили”, – каже командир взводу реактивної артилерії “Метиз”.

44-річний командир взводу Володимир своє професійне свято Дня артилерійських військ проводить на бойових позиціях. За рік служби й досі не може звикнути, що нині воює пліч-о-пліч уже з молодим поколінням українських воїнів.

Також на Авдіївському напрямку воюють танкісти, які прикривають піхоту.

На Бахмутському напрямку ворожі навали окупантів стримують артилеристи 30-ї окремої механізованої бригади. Тут працюють ще радянські САУ. Окупанти на цій ділянці хочуть просуватися вперед, намагаючись відвоювати в українських оборонців панівні висоти. А тому робота в артилеристів не припиняється ні вдень, ні вночі.

Гармати танків, гусеничної та колісної броні, а також міномети й реактивна артилерія досі залишаються головними чинниками стримування російських військ і просування наших вояків уперед.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ⚡️ Головні новини за 3 листопада 2023 року | Новини України

Нагадаємо, на Вінниччині викрили колаборантку, яка закликала РФ ще більше обстрілювати Україну.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *