Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві та чи забрали у неї права

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року була визнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду.

Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона вже виплатила всі необхідні компенсації. До слова, водійські права у Квіткової не забрали. Однак, попри це блогерка стала їздити з особистим водієм через щільний робочий графік.

“Все закінчилося згідно з законом України. До мене претензій немає. Я виплатила все по закону. У мене є водій. У мене є права, але є дуже багато роботи, тому комфортніше з водієм”, – розповіла блогерка в інтерв'ю “Люкс ФМ”.

Нагадаємо, Даша Квіткова наприкінці серпня 2023 року потрапила в масштабну ДТП за участі трьох елітних автівок у Києві. Зокрема, у Святошинському районі столиці блогерка за кермом Lexus, який, до речі, був у неї на тест-драйві, зіткнулася на перехресті з Ford Mustang, Tesla, Toyota Land Cruiser. У результаті одна з пасажирок травмувала руку. У грудні відбулося судове засідання, де знаменитість було визнано винною у скоєнні аварії.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *