Загроза удару: в Києві терміново евакуюють дві лікарні

В Києві терміново розпочинають евакуацію двох лікарень, оскільки в Мережі поширюється відео, де фактично анонсований удар по цих медичних закладах.

Про це повідомили в КМДА.

В заяві йдеться, що у столиці розпочинається евакуація двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській.

“Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. І що нібито в цих лікарнях перебувають військові”, – пояснили в адміністрації.

Там наголосили, що це абсолютна брехня і провокація росіян, яку вони намагаються використати для удару по соціальній інфраструктурі Києва.

Читайте провідні новини дня:

“Щоб убезпечити хворих дітей, їхніх батьків і медичний персонал, влада столиці зараз робить усе можливе, щоб перевезти пацієнтів і медиків до інших медзакладів столиці”, – зазначили в КМДА.

Також місто звернулося до СБУ та МОЗ по допомогу та поінформувало про заходи, яких вживає для збереження життя і здоров'я пацієнтів, персоналу лікарень.

Зауважимо, протягом останніх кількох днів спостерігається затишшя в нічних атаках Росії на території України. Причин цього може бути кілька, розповіли в Повітряних силах ЗСУ.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *