“Бот розвідки” заблоковано в Telegram – ГУР

Керівництво платформи Telegram необґрунтовано заблокувало низку офіційних ботів, які протидіяли військовій агресії Росії проти України, в тому числі заблоковано “Головний бот розвідки”.

Про це повідомляє ГУР МО України у соціальних мережах. 

Це відбулось супереч правилам та публічних заяв, які керівництво Telegram публічно декларувало.

“Попри блокування нашого бота – ваші персональні дані в безпеці! “, – йдеться у повідомленні. 

“Втім, попереджаємо, що ворог створює боти зі схожими назвами. Не надсилайте на них жодних персональних даних.  Ми вже відновлюємо роботу бота на інших платформах”, – додають у розвідці. 

Також досі доступні канали для звʼязку:

  • Офіційна пошта для зв’язку: [email protected]
  • Signal: +38 096 945 53 41
  • WhatsApp: +38 096 945 53 41

“Довіряйте лише офіційним джерелам!”, – наголошують військові. 

Нагадаємо, раніше нардеп Ярослав Юрчишин повідомив, що у разі, якщо Telegram буде визнано непрозорою мережею, представникам державних органів та місцевої влади в Україні можуть заборонити мати акаунти у месенджері.

Водночас Юрчишин заявляв про необхідність регуляції Telegram, а не про його блокування. Тобто держава хоче, аби компанія створила своє представництво на території України. В такому разі “ніхто не буде вимагати закриття, якщо не матиме доказів, що через ботів розганяється в нас російська пропаганда”.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Кому заважає Telegram і хто хоче його прикрити в Україні?! Всі гарячі подробиці!

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *