Дивні навчання військових у Києві: в Угрупованні сил і засобів відхрестилися від участі в заняттях

Вранці 6 травня в Дарницькій РДА повідомили, що до 10 травня на території району триватимуть військові навчання за участю підрозділів Угруповання сил і засобів оборони (УСІЗО) Києва.

Кореспондент ТСН.ua повідомив подробиці.

Під час тренувань відбудуться практичні дії з залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння. Мета навчань – нарощування бойових спроможностей під час підготовки і ведення оборонної операції.

Киянам також нагадали, що робити фото чи відео пересування військових, а також публікувати їх заборонено.

ТСН.ua з’ясовував, з чим саме пов’язані навчання і чи будуть з’являтися тимчасові блокпости на території району, як це вже було під час проведення схожих заходів у столиці. Але як виявилося, участь у навчаннях підрозділів УСІЗО не планується.

В Угрупованні сил і засобів оборони Києва кажуть, що інформація про проведення навчань у Дарницькому районі – це якесь непорозуміння.

“Жодних навчань в Угруповання сил і засобів не відбувається. Тому варто звернутися до Дарницької РДА, можливо, вони на своєму рівні проводять якісь навчання, але за участю Угруповання сил і засобів жодних навчань не відбувається, принаймні тих, які б можна було афішувати”, – розповів ТСН.ua Олексій Дмитрашківський, начальник служби зв’язків з громадськістю УСІЗО міста Києва.

У Дарницькій РДА, куди ми звернулися за роз’ясненнями з приводу проведення військових навчань, пообіцяли розповісти деталі, але на момент публікації не надали відповіді.

Нагадаємо, в Києві поліція пересіла на коней. Правоохоронці патрулюватимуть у паркових зонах і зонах відпочинку міста.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 12:00 за 6 травня 2024 року | Новини України

Нагадаємо, в Україні відновлюють популяцію унікальних тварин, які були за часів Київської Русі.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *