5 найпалкіших знаків зодіаку, які мають найбільше коханців чи коханок

Приналежність до певного знака зодіаку може визначати, наскільки людина є пристрасною, чи може вона мати коханок або коханців. Розповідаємо, представники яких знаків зодіаку мають багато коханок чи коханців.

Скорпіони

Скорпіонів зазвичай вважають найдосвідченішими в постільних утіхах. У них просто неймовірний сексуальний апетит. Тому скорпіонам потрібно ретельно підбирати собі партнера, адже далеко не всі можуть витримати темп їхнього сексуального життя. На перший погляд здається, що окрім сексу, Скорпіонам нічого від коханців, коханок не потрібно, але це не так. Скорпіони завжди стараються зблизитися з людиною, яка їм подобається, ще до початку сексуальних стосунків, тому що крім сексуальної, їм важлива емоційна сумісність з людиною.

Телець

Попри те, що Тельці є представниками стихії землі, вони зовсім не проти публічно виявити свої почуття. Представники цього знака можуть подарувати найдовші та найміцніші обійми, найчуттєвіший поцілунок. Завдяки цьому Тельці стають пристрасними коханцями, наодинці з партнером вони можуть висловити всі свої почуття та емоції. Тельці – спокусливі, сексуальні та харизматичні, завдяки чому часто привертають багато уваги. Люди, народжені під знаком Тельця, легко завойовують серця інших та можуть мати багато партнерів.

Лев

Лев – це просто ідеальний герой-коханець. Річ у тім, що Леви обожнюють керувати іншими людьми, не є винятком і ліжко. Леви схильні до різних експериментів та постійно хочуть урізноманітнити інтимне життя зі своїм партнером. Леви дуже полюбляють компліменти, особливо якщо вони стосуються їхнього тіла. А ще вони доволі егоїстичні, вважають, що задоволення коханої людини не може бути вищим за їхню власну насолоду.

Овен

Овни теж активні в сексуальному плані, часто мають багато коханок чи коханців. Вони люблять експериментувати, якщо все йде, як зазвичай, їм може бути нудно. Представники цього знака винахідливі в ліжку, а ще у них часто трапляється випадковий секс. Водночас вони зовсім не такі егоїстичні, як Леви, тому намагаються  задовольнити передусім партнера.

Стрілець

Представники цього знака зодіаку ніколи не оминуть можливість зайнятися сексом, навіть якщо йдеться про малознайому людину. Це ще не все, їм дуже подобається усвідомлення якоїсь небезпеки чи заборони перед сексом. Щоб швидко не набриднути, коханці Стрільців повинні постійно вигадувати щось нове. А Стрільці з радістю підтримають будь-яку нову пропозицію.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *