Названо 3 салонні процедури для волосся, які можуть серйозно нашкодити здоров’ю ваших локонів

Зараз салони краси пропонують широкий спектр послуг. Хто не хоче побалувати себе доглядом за волоссям, зробити його шовковистим, слухняним та блискучим? Тим паче, коли майстри салонів пропонують нам миттєвий приголомшливий ефект і гарантують безпеку для здоров’я локонів. Однак існують такі види процедур, з якими не варто експериментувати. Розповідаємо, від яких послуг для догляду за волоссям краще відмовитися, аби не погубити його здоров’я та природну красу.

Пілінг для шкіри голови

Така процедура вважається медичною, тому її повинен виконувати винятково фахівець з медичною освітою. Якщо пілінг шкіри голови проводити регулярно, то це може викликати низку негативних наслідків. Таких як сухість шкіри, алергічні реакції, почервоніння і навіть лупа. Втім, експерти наголошують, що періодичне глибоке очищення шкіри голови покращує стан волосся, робить його сильнішим та еластичнішим.

Ботокс

Наразі це одна з найпопулярніших процедур для волосся, яка у всіх на слуху. Лікарі говорять, що для такої доглядової процедури використовується ботулотоксин, який вкрай позитивно впливає на структуру локонів, робить їх гладкими, щільними та блискучими. Але варто пам’ятати, що така процедура використовується лише для фарбованого волосся. Вплив ботоксу на нефарбовані пасма може бути згубним.

Хімічна завивка

Так, це досить популярна та приваблива процедура для тих, хто бажає завиті локони. Але вона вкрай негативно впливає на білкові зв’язки в структурі волосся і робить їх слабкими. До того ж, локони, що піддалися хімічній обробці, потребують особливого догляду. А якщо раптом вам набридне завивка, важко буде повернути назад пряме волосся. Його можна відновити лише шляхом зрізання. Тому ухвалювати рішення стосовно хімічної завивки варто обдумано та обережно.

Читайте також:

Допоможуть 3 ложки кави: що потрібно зробити, щоб волосся припинило випадати

Як за 5 хвилин зробити мелірування волосся в домашніх умовах: вам знадобиться лише гребінець

Названо стрижку, яка підходить абсолютно всім: зачіска, що буде на піку популярності 2024-го

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *